Jak jsem opět ponocoval aneb Není fotbal jako fotbal

Otevírám pivo. Ole Miss Rebels Jerseys Jsem sice utahaný, ale když už jsem vydržel, budu koukat. Dle rozpisu sezóny hrají od půlnoci našeho času Chargers proti Chiefs, tradiční divizní derby ligy amerického fotbalu. V pondělí jsem u Cowboys s Giants trestuhodně vytuhl a neměl nakonec ze zápasu nic. Dnes si ale čtvrteční předehrávku nenechám ujít.

Začíná předzápasové studio. Hergot, v programu je začátek zápasu 00:00 a oni tam mají ještě předstrčené studio? No to si ještě tedy počkám. Nike Air Max Thea Print Women Canotte Brooklyn Nets Nevadí, třeba se dozvím něco potřebného.

A vida, hned dobrá zpráva na začátek, pre-game show je dnes kvůli live přenosu z předvolební agitky na celostátní televizi zkrácena a trvá „pouze“ hodinu. Dva moderátoři ESPN mají ve studiu 6 hostů, legendy NFL Troy Aikman a Brett Favre bohužel odřekly, pomáhají oba jako dobrovolníci při úklidu po Sandy. nike free run 5 0 nero uomo Pro ně teď hřmí studiem aplaus. Ohio State Buckeyes Jerseys Poté co si zbylí hosté vzájemně pochválí movemberovské kníry, pustí se do živé debaty o nově narozeném synovi Kansaského quarterbacka a předpovídají mu v lize skvělou budoucnost. Goedkoop Nike Air Max Adidas ZX Flux Heren A pozor, již přepojujeme za naší reportérkou (silikonové rty jak okraje od vany a kozy číslo 6) na zaplněný stadion v San Diegu. Air Jordan 3 „Jaké je počasí?“, ptá se s frenetickým entuziasmem meteorologického nadšence moderátor. Fjällräven Kånken Chicago Bulls Zcela nečekaně pro zdejší oblast ukazuje teploměr 78 °F a nebe je bez mráčku. Florida State Seminoles Před stadionem právě probíhá autogramiáda cheerleaders a podepsat se prý dokáží všechna děvčata (všechny mají kozy číslo 5). A proto jdeme raději zpátky do studia.

Odcházím pro další vychlazený krasohled. Nike Air Jordan 14 Womens
Nebo půjdu radši chrnět? NE!

Půlhodinová smršť statistik dnešních soupeřů mi klíží oči, ale nakonec přece – loučení moderátora s přáním hezkého sportovního zážitku, poslední hypotéková reklama se šťastnou rodinkou (maminka má samozřejmě kozy pětky) a přímý přenos začíná. Doufám, že estrádu dnes omezí jen na obligátní hymnu a půjde se hrát. nike air max command cuir Vždyť už je jedna, ráno budu gumovej.

Skrze tlampače zní: „Ladieees and gentlemeeeen, plíííís welcome your Chargeeers!!!“ Z oblaků mlhy, do kterých srší stroboskopy, vybíhají hráči na hřiště. V ten okamžik nad stadionem zcela „nečekaně“ přeletí do detailu vypilovaná sestava vrtulníků BlackHawk s plnou výzbrojí. Zasním se o Grippenech nad Budvar arénou. Klidně oželím Vimperáky, ale tohle musí Drby na play off zatáhnout. nike roshe flyknit hombre To chce ještě jedno pivo.

Dobově oblečená skupina artileristů láduje historické dělo z Války o nezávislost a výstřel symbolicky zahajuje … ne, zápas bohužel ještě ne. Zahajuje čtení sestavy domácích. New Balance 1600 mujer Celých 47 jmen, každé s potleskem publika. „8 našich statečných chlapců je na marodce, i jim zatleskáme.“ Následuje čtení vybraného úryvku z Bible, zhruba ve smyslu Ezekiel 25:17, nějací pastýři a zbloudilé duše. Los Angeles Angels Jerseys Těžko říci, zda byl minulý týden lepší ten kus pamětního cancu od tatíčka Lincolna nebo dnešní evangelium. Dětičky, předpokládám že sirotci po vojácích z Afghánistánu, začínají sborově zpívat Star spangled banner. Nike Hurley V detailních záběrech kamer lze vidět, jak se hráčům, 2metrovým horám svalů, co mají bicepsy jak já stehna, koulejí slzy po tvářích. new balance 574 homme orange Polovina publika se chytá za srdce a hledí k nebi. nike air max NIKE FREE RN Hymna plynule přejde v tklivý soulový ječák 350librové kalifornské mulatky (kozy mimo číselník). nike air jordan 4 mujer Co by to bylo za fotbal bez aktuální jedničky hitparády MTV, že? Černá polovina publika se chytá za rozkrok. K pravému koloritu zápasu NFL patří samozřejmě i roztažení americké vlajky, nejlépe o rozměrech cca 2 x4 km, aby pokryla celé hřiště a ještě stadionu přilehlé městské čtvrti. Alegorické vozy, projev starosty, ukázka nového Dodge RAM, který má ještě o jeden litr větší obsah motoru než RAM předchozí či uvedení neznámé legendy do síně slávy, to jsou již jen dílčí fragmenty nekonečné show. St. Johns Na co že jsem se to chtěl vlastně původně dívat?

Než stačím vše vstřebat a vzpamatovat se z návalu vlasteneckých emocí, jde se na hřišti na věc. YES! Jsou sice skoro 3 ráno, ale dočkal jsem se! Tak kluci, pojďme na to …

Usínám při první čtvrthodinové reklamní monsterpřestávce, která přichází po cca 2,5 minutách hry. Ono je ale lepší usnout, protože tento „short commercial break“, jak jej nazývá komentátor, je celý výhradně o žrádle. Nike Air Max Goedkoop Hot wings, sweet chilli, sappy steaks, famous pizza, cinnamon cookies atd. Asics Gel Nimbus 18 Uomo Vše co vás napadne a vše co je lepší ve 3 ráno po několika pivech nevidět.

Ráno absolutně nevyspalý a rozlámaný mžourám na net po reportu. Prý šlo o skvělé utkání plné kvalitní hry, které se určitě muselo líbit a udělal chybu každý, kdo si jej nechal ujít. Domácí vyhráli 31-13. Air Jordan 2 (II) Uznávaná hlasovačka „Match fan rating“ se vyšplhala až k 90%.